L’Andorra venç un Balaguer que planta cara amb un de menys

23-12-2018
Actualitzat: 23-12-2018 9:16
  • L’Andorra venç un Balaguer que planta cara amb un de menys

El Balaguer segueix al fons de la classificació però va descobrir quina és la manera de canviar la dinàmica davant de l’Andorra malgrat la derrota per dos gols de diferència. Els andorrans, que el dia 3 de gener faran un canvi profund amb la compra de Kosmos, l’empresa que presideix el defensa del FC Barcelona Gerard Piqué, i que ahir al Centre d’Entrenaments de l’FAF tenien a la grada els futurs entrenadors del projecte: els exblaugrana Gabri García i Albert Jorquera. El partit va començar sense encant fins que Bover va anotar un gol espectacular de volea des de fora de l’àrea avançant així els locals (1-0, 23’). El Balaguer no aconseguia trobar profunditat ofensiva però defensivament era un forrellat, ja que els locals només es van aproximar en una falta directa que va disparar Tacón molt a prop de la creu de la porteria de Peguero. Solanes va tenir l’única ocasió per als de la Noguera, però va topar amb un gran Silverio que va parar el seu xut. A la segona meitat el Balaguer va millorar i va tenir diverses aproximacions ofensives, però sense trobar el gol de l’empat. El partit arribava a la fi i al cap de pocs minuts d’entrar al terreny de joc, Cortasa era expulsat rebent la roja directa després d’una forta entrada a de Pablos, que deixava amb 10 el Balaguer i va ajudar que l’Andorra ampliés el marcador minuts abans del final del partit amb el gol de Clemente, després d’una assistència de Bover (2-0, 89’). El Balaguer va lluitar per sumar algun punt però se’n va anar de buit mentre que l’Andorra va acomiadar el seu tècnic, Richard Imbernón, que va dirigir l’últim partit a la banqueta, amb bon sabor de boca amb la suma dels tres punts.