L’Aplec del Caragol 2020 posa a la venda els paquets turístics

REDACCIÓ
10-03-2020
  • L’Aplec del Caragol 2020 posa a la venda els paquets turístics

La Fecoll ha posat ja a la venda les diferents propostes per gaudir del XLI Aplec del Caragol que se celebrarà del 22 al 24 de maig. Són tretze les opcions per conèixer l’Aplec que van des de la possibilitat de fer algun àpat al restaurant del recinte a gaudir d’un paquet turístic que, a més de proporcionar la indumentària adient, dóna opció a degustacions dins les colles i a poder conèixer el patrimoni sociocultural de la ciutat. Els preus oscil·len des dels 9 euros per un tiquet degustació de tapa de caragols més la beguda al restaurant colla Forasters, als 168 euros pel paquet estàndard de cap de setmana més car, que inclou una nit d’allotjament per a dues persones.

Paquets d’un dia

Els visitants del XLI Aplec del Caragol que vulguin gaudir de la festa des de dins, com un collista més, ho poden fer a través d’alguns dels paquets turístics de la Colla Forasters. El més senzill és el Minipack bàsic que, per només 22 euros, permet formar part de la festa gastronòmica lleidatana. És un pack de dia que inclou barret de penyista, tapa/degustació de caragols amb beguda, una degustació de cervesa o refresc en tres colles diferents, un vermut a l’espai Yzaguirre, un tiquet del tren turístic i l’entrada a alguns monuments de la ciutat. Els altres paquets d’un dia són el Bàsic, que per 30 euros ofereix el mateix que el Minipack més una samarreta unisex de visitant oficial de l’Aplec; el Minipack Menú que inclou, per 38 euros els adults i 25 els infants, un menú al restaurant de l’Aplec Forasters, un barret de penyista, un tapa de caragols- amb pa i allioli; amb beguda, cervesa o refresc en tres colles diferents, un vermut, un tiquet del tren turístic i l’entrada a alguns monuments. A més, hi ha el Pack Intermedi amb samarreta unisex, “panyoleta”, barret, dinar-menú al restaurant de la colla Forasters, degustació en 3 colles diferents i vermut a l’espai Yzaguirre, tiquet del tren turístic i entrada lliure a alguns monuments per 46 euros -adults, i 33 euros-infants. Finalment, el Pack de dia Complet de la Colla Forasters inclou el mateix que el Pack Intermedi més un tastet/degustació de caragols, pa i allioli amb beguda. El preu, 55 euros -adults i 42 euros-infants.

Paquets de cap de setmana

Qui no en tinguin prou amb un dia de festa, pot optar als packs weekend. El Bàsic, que inclou el Minipack bàsic més una nit d’hotel (dormir i esmorzar), va dels 111 als 151 euros, segons l’hotel triat. El Pack weekend standard, que va dels 125 als 168 euros, consta del Pack Bàsic més una nit d’hotel (amb dormir i esmorzar). El preu és per a dues persones en habitació doble a triar entre l’Hotel Acta Rambla, l’Hotel Zenit, l’Hotel Nadal i l’Hotel Real. El preu inclou l’IVA, però no la taxa turística.

Sis opcions per menjar al restaurant Colla Forasters

Passar per l’Aplec i fer algun àpat al restaurant de la colla Forasters, ubicat al pavelló de vidre, es possible amb alguna de les sis opcions que s’ofereixen. Si només es vol fer un tastet o degustació de caragols, amb pa i allioli, es pot fer per 9 euros. El preu inclou la beguda (vi, cervesa o refresc). Les possibilitats per dinar a l’Aplec (dissabte o diumenge) passen per adquirir un Tiquet Menú, per 25 euros, que proposa dos plats a escollir, a més de les postres i la beguda. Els plats són amanida especial Aplec, caragols amb samfaina, caragols a la gormanda, blanc i negre amb seques, bacallà gasejat amb allioli i fricandó amb vedella amb bolets. A aquesta opció se li pot afegir, per 6 euros més, el barret de collista, una consumició de cervesa o refresc en 3 colles i un vermut a l’espai Yzaguirre. Hi ha també un Menú Degustació per 30 euros. El menú consta d’una Amanida especial Aplec, caragols a la cassola amb costella de porc, caragols amb salsa de tomàquet i ibèrics, caragols amb samfaina i caragols a la gormanda. Les postres, caragol de nata. El preu inclou pa, allioli i vinagreta i la beguda (aigua, vi, refresc o cervesa). Aquesta opció, per quatre euros més, s’ofereix una degustació de tapa de caragols amb beguda, el barret de collista i la consumició d’un refresc o cervesa en tres colles, a més d’un vermut a l’espai Yzaguirre. Finalment, es pot venir a sopar a l’Aplec la nit del dissabte i gaudir d’un menú per 15 euros que inclou coca de recapte o pizza, degustació de caragols, llonganissa a la brasa o bacallà fregit, patata a la brasa, mousse de llimona amb fruits vermells, allioli i pa i aigua, vi o refresc/cervesa. El menú infantil (dinar dissabte i diumenge) inclou macarrons, escalopa amb xips, gelat, pa, aigua o refresc i surt per 11 euros.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta