L’Aquelarre generarà un negoci d’1 milió d’euros

X. SANTESMASSES
24-08-2018
  • L’Aquelarre generarà un negoci d’1 milió d’euros

L’ajuntament de Cervera calcula que l’Aquelarre generarà un impacte econòmic d’un milió d’euros, aproximadament, la qual cosa suposa multiplicar per cinc la inversió de 200.000 euros que es destina als actes d’aquesta festa. L’alcalde, Ramon Royes, va explicar ahir que la previsió és que la ciutat rebi durant l’Aquelarre uns 25.000 visitants i va afegir que “ens hem preparat a consciència perquè la festa sigui un èxit de públic”.

El consistori ha passat tota la setmana preparant els sis escenaris de la celebració, situats a la Universitat, Cal Racó, les Muralles i les places Santa Anna, Universitat i Major, i segons va explicar l’alcalde s’habilitaran més d’un miler de places d’aparcament gratuït perquè els participants no tinguin problemes d’estacionament. Així, a més dels pàrquings del Senpa, l’estació d’autobusos i la plaça del carrer Guernica, el consistori habilitarà també espais d’aparcament a la part inferior del Conservatori, la Pineda, Mas Duran i aquest any també en una finca situada a la travessia de l’antiga N-II, al costat del supermercat Esclat de la capital de la Segarra.

La celebració de l’Aquelarre va començar dilluns passat amb la festa dels joves i els tallers de l’Aquelarret; dimarts va tenir lloc la festa dels comerciants a la Universitat; dimecres es va celebrar el Dimecres de Cendra que recorda els primers aquelarres i, ahir, la festa de la dones amb el Dijous Gras.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next