Larrosa advoca per millorar la competitivitat a l’Horta

REDACCIÓ
Publicat: 
14-05-2019
Actualitzat: 14-05-2019 9:36
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Larrosa advoca per millorar la competitivitat a l’Horta

L’alcalde i candidat del PSC, Fèlix Larrosa, va afirmar ahir que “defensem el dret de viure a l’Horta en les mateixes condicions que a les ciutats, per això vetllarem per portar a terme polítiques actives de seguretat, amb càmeres o la brigada de medi ambient”. Va assegurar que el taxi a demanda a l’Horta arrancarà “abans d’acabar el mandat” i va subratllar que amb aquest servei “demostrem la ferma voluntat d’establir una equitat entre el món rural i urbà”.

Larrosa va dir que s’ha avançat en la promoció de la marca “Horta de Lleida” i creu que “és el moment de facilitar la col·laboració entre empreses i agricultors”. Per això, promou el “desenvolupament de les noves tecnologies amb la creació d’un marketplace digital per afavorir intercanvis permanents entre oferta i demanda”.

Va defensar que la incorporació al món digital dels agricultors “potenciarà les sinergies, garantirà les produccions i aconseguirà preus justos” i va apostar per “posicionar Lleida com un gran hub agroalimentari d’alt valor afegit”. Per aconseguir-ho, advoca per la “compenetració entre productors i les noves indústries de transformació”.

 

Comparteix

També t'interessarà