Larrosa diu que la Diada a Lleida “és per a tothom, ningú ha de sentir-se exclòs”

REDACCIÓ
Publicat: 
06-09-2018
Actualitzat: 06-09-2018 9:58
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Larrosa diu que la Diada a Lleida “és per a tothom, ningú ha de sentir-se exclòs”

Els actes organitzats per la Paeria per la Diada pretenen que aquest sigui “un dia de tothom i per a tothom, pensem com pensem, i que cap lleidatà se senti exclòs”. Així ho va afirmar l’alcalde, Fèlix Larrosa, durant la presentació de les activitats, que arranquen amb el tradicional repartiment de la senyera en els dies previs, l’acte oficial de la Generalitat diumenge a la Seu Vella i culminen amb el de la Paeria el dia 11, el pregó del qual anirà a càrrec de l’historiador Jaume Barrull i que per primera vegada se celebrarà a la Casa de la Volta de la Seu Vella.

En relació amb el conflicte polític català, Larrosa va insistir que “ha de resoldre’s des de l’àmbit polític” i que Lleida “vol ser una ciutat referent en el diàleg”. Com cada any, les entitats podran fer les ofrenes florals al peu de la Seu Vella o al vestíbul del parador del Roser, on està ubicada la plaça en memòria dels assassinats el 1707.

D’altra banda, Larrosa va dir que la sentència que avala la llicència a la discoteca Biloba i desestima el recurs de la Generalitat confirma el bon treball dels serveis tècnics i jurídics de la Paeria i va instar el Govern a afrontar les discrepàncies amb diàleg en lloc de per la via judicial.

Comparteix

També t'interessarà