Larrosa: “Som els únics amb projectes de futur”

S.E.
17-04-2019
  • Larrosa: “Som els únics amb projectes de futur”

L’alcalde i alcaldable del PSC a la Paeria, Fèlix Larrosa, va definir ahir la seua candidatura a les municipals com “la llista del canvi positiu”. “Tenim l’herència d’haver governat molts anys, però som els únics que plantegem projectes de futur, pensats per a les persones, els barris i per fer una ciutat de les oportunitats capital d’un gran territori”, va explicar a la presentació de la llista, en la qual el segueix Begoña Iglesias, Carme Valls, Xavier Rodamilans, Jaume Sellés, Cristina Morón, Jackson Quiñónez i Joan Queralt, entre d’altres. Larrosa creu que les persones que formen la seua candidatura “s’hi han sumat perquè creuen que el canvi positiu el representa Fèlix Larrosa”.

“Som optimistes de cara a les eleccions perquè anem pel carrer i la gent ens felicita per les nostres decisions i el discurs de la conciliació, de pactar. Hem notat un canvi radical en l’ambient i en els ànims, i un renàixer en l’esperança que podem avançar com a ciutat, amb ambició, però amb els peus a terra”, va afegir.

Per la seua banda, Begoña Iglesias va apostar per “buscar punts de trobada amb aquells que no pensen com nosaltres” i Valls va dir va que defensa acabar amb la “Lleida fosca i fer-la de colors”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta