PERE MÁS
19-11-2018
Actualitzat: 19-11-2018 9:52
  • L’Artesa de Segre es llueix a Térmens

L’Artesa de Segre va realitzar un excel·lent partit i es va emportar els tres punts del Municipal de Térmens davant d’un equip local que ho va intentar tot i va plantar cara en diverses fases del partit. Els primers minuts van ser de tempteig entre els dos conjunts però els visitants van donar clares mostres de la seua qualitat des de l’inici amb ràpides sortides amb la pilota ben jugada i posant en un compromís la defensa local. El Térmens, a còpia de força, va provar de mantenir l’ordre i fins i tot va tenir alguna ocasió per avançar-se en el marcador. Al minut 25 va ser l’Artesa de Segre el que va aconseguir el primer gol en una bona jugada d’equip. El gol va donar encara més consistència al joc dels visitants. Malgrat tot, el Térmens va provar de reaccionar i en els minuts restants de la primera meitat tots dos equips van mantenir el pols i van tenir algunes bones aproximacions a l’àrea rival, encara que sense conseqüències per al marcador, i es va arribar al descans amb el mínim avantatge de l’Artesa de Segre.

Ja a la segona el Térmens es va llançar a buscar l’empat. Hauria pogut aconseguir-lo en una jugada de gol fantasma que l’àrbitre no va voler concedir. Per la seua part, l’Artesa també va tenir diverses ocasions per marcar i al minut 55 Sylla va fer més gran la distància en el marcador entre els dos equips (0-2). Aquest gol va afectar la moral dels locals, que a sobre van perdre Ramos per expulsió quan encara faltava mitja hora de joc. En superioritat numèrica els visitants van ser encara més perillosos i al minut 68 Ros va enviar a la xarxa el 3-0 en una altra bona jugada d’atac. Finalment, amb el duel sentenciat, Gándara va tancar el marcador amb el 0-4 al minut 81.

Així, l’Artesa de Segre obté el liderat amb un punt d’avantatge sobre l’Albi, que ara és segon després de guanyar 3-1 l’Alcoletge, aprofitant la punxada del Palau d’Anglesola, que va caure 3-1 a Alcarràs. El Térmens, per la seua part, continua ubicat a la zona mitjana de la classificació amb 17 punts.