L'Artesa jugarà la promoció

20-05-2019
Actualitzat: 20-05-2019 11:06
  • L'Artesa jugarà la promoció

El Guissona va tornar a jugar un bon partit però, com ja va succeir en el de la setmana anterior davant l’Alcarràs, els locals no van aprofitar les seues ocasions i van acabar caient contra un defensiu Artesa de Segre que sí que va saber materialitzar les seues per emportar-se els tres punts del Municipal de Guissona.

Els de Genís Camats van sortir al camp ben ordenats i buscant avançar-se en el marcador. L’Artesa de Segre, per la seua part, amb un plantejament molt més conservador, es va limitar a defensar la porteria i va cedir el protagonisme en atac al seu rival. El Guissona no es va mostrar còmode en aquest rol i li va costar embastar jugades per atansar-se amb perill a Martínez. El partit va passar una fase de domini local que buscava atansar-se en passades llargues sense gaire encert. Tot i així, els locals van disposar d’un parell ocasions abans del descans. La més clara la va tenir Boymystruk, que en jugada personal va acabar disparant ajustat per sobre del travesser. L’Artesa, en la seua única arribada de la primera part, va forçar un clar però innecessari penal que Baró va transformar en el 0-1 al minut 38.

Ja a la segona part, el tècnic local va variar la tàctica donant més amplitud al joc del seu equip i utilitzant més les bandes. Va donar resultat i el joc del Guissona va millorar. L’Artesa va continuar enrere i gairebé sense travessar la línia de mig camp. Als últims vint minuts del partit, el Guissona es va llançar obertament a buscar el gol i va disposar de tres grans ocasions. La primera va ser per a Ollé, que no va encertar en una volea davant del porter. Poc després un clar penal per falta a Florica dins de l’àrea no va ser assenyalat per l’àrbitre. El mateix Florica la va tenir en una jugada personal que va finalitzar en un un contra un que no va poder concretar. L’Artesa, amb el matx ja trencat, també va disposar de dos clares oportunitats aprofitant els espais que el Guissona deixava en la recerca del gol. Martín va aprofitar la segona per batre Delgado i establir el 0-2 definitiu per a l’Artesa que, d’aquesta manera, s’emportava els tres punts.

L’Artesa consolida així la segona plaça i la disputa de la promoció d’ascens a Segona al disposar d’un avantatge de set punts sobre el Solsona a falta de l’última jornada. El Guissona, per la seua part, finalitzarà el campionat a la zona mitjana baixa de la taula.