L’Associació, a la final

11-06-2017
Actualitzat: 11-06-2017 11:15
  • L’Associació, a la final

L’Associació Lleidatana lluita aquest diumenge per proclamar-se campió de la Copa Catalana d’Handbol. Davant tindrà l’OAR Gràcia Sabadell, que aquesta temporada ha jugat en la seua mateixa categoria encara que és un dels equips que descendeixen.

A les lleidatanes els va costar ahir derrotar el Sant Joan Despí en la semifinal, encara que es van acabar imposant amb un brillant últim parcial per 33-30. A la primera part no van estar bé, amb moltes dificultats per ajustar la defensa, amb la qual cosa el Sant Joan Despí tenia facilitat per atacar. A més, durant els 20 primers minuts, l’Associació estava molt encallada en atac i va arribar a perdre per una diferència de cinc gols. Tanmateix, en els últims deu minuts de la primera part, van aconseguir parar les combinacions del Sant Joan Despí i van arribar al descans amb el 15-15 al marcador.

A la segona meitat, Júlia Calduch es va alçar com el màxim referent en atac i l’Associació va poder agafar lleugers avantatges. No obstant, les lleidatanes no van poder mantenir l’avantatge i van començar deu minuts sense cap dominador clar, amb un intercanvi de gols constant. Faltaven quatre minuts per al final i el partit estava més obert que mai, amb un 30-30 al marcador. Les lleidatanes van demostrar més ganes en els últims minuts, i dos gols de Júlia Calduch i un altre d’Emma Precup van donar a l’Associació el pas a la final de la Copa.

Avui s’enfrontaran a l’OAR Gràcia, que va guanyar per 23-22 l’Amposta, en un partit molt ajustat. En les dos vegades que s’han enfrontat en aquesta temporada, l’Associació va guanyar a casa i va perdre a Sabadell.