L’Associació Lleidatana d'handbol obrirà la Lliga amb l’Agustinos

REDACCIÓ
20-07-2018
  • L’Associació Lleidatana d'handbol obrirà la Lliga amb l’Agustinos

L’Associació Lleidatana, que seguirà una temporada més a Divisió d’Honor Plata, inaugurarà la Lliga el dia 19 de setembre com a local jugant amb l’Agustinos, equip amb el qual ja es va enfrontar el curs anterior. De fet, només hi ha dos novetats al grup C respecte a la temporada passada, Benidorm i Puchi i estarà compost per equips catalans, valencians i balears. D’altra banda, el primer desplaçament per a l’Associació serà a la pista del Sant Joan Despí, que també repeteix i tornarà a ser un dels rivals per la permanència. Pel que fa a la recta final de la temporada, les lleidatanes jugaran el penúltim partit a la pista de l’OAR Gràcia i l’últim es disputarà a l’Onze de Setembre, el 7 d’abril del 2019, contra el Mataró.

El clubprevist iniciar la pretemporada el 13 d’agost i ja té tancats cinc partits amistosos de preparació. El primer serà l’1 de setembre a la pista del Sant Joan, i l’endemà l’Associació s’enfrontarà al Mataró, tots dos rivals d’aquesta temporada a Divisió d’Honor Plata.

El dia 8 de setembre, les de Miroslav Vujasinovic s’enfrontaran al Sant Boi en un encontre corresponent a la Lliga Catalana i l’endemà disputaran el primer partit com a locals contra el Sant Quirze, també de Divisió d’Honor Plata. El dimarts 11 de setembre tenen prevista la disputa del torneig Ciutat de Lleida contra el Mataró i un rival que encara està pendent de determinar. El club espera concretar així mateix un rival per a un primer amistós per al dia 25 d’agost.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?