L'Associació manté el seu pressupost i tanca plantilla

j.c. monge
13-08-2015
  • L'Associació manté el seu pressupost i tanca plantilla

L'Associació Lleidatana d'Handbol iniciarà la pretemporada dilluns que ve al municipal Juanjo Garra i ho farà amb la plantilla tancada, per afrontar una nova campanya a la Divisió d'Honor Plata i en què l'objectiu serà la salvació, després d'haver evitat el descens en les dos temporades anteriors. Ja el curs passat va poder jugar per la renúncia d'altres equips, mentre que ara segueix a la segona categoria de l'handbol femení estatal a l'haver-se ampliat la competició, que passa de quatre grups de 10 equips a quatre de dotze.

El club afronta aquesta nova temporada amb un pressupost de 75.000 euros, el mateix de la campanya anterior, que va tancar sense dèficit. "Hem aconseguit l'equilibri entre despeses i ingressos i hem estat diversos anys sense generar dèficit", explica Guillem Puerta, vicepresident del club.

"Serà la primera vegada en els tres últims anys que podem començar amb la plantilla per complet. Això ens permet ser més optimistes", afegeix. "Tenim la mateixa plantilla, molt compromesa amb el projecte, fins al punt que jugadores com Precup, Irina Pop o Jenny Nana han rebutjat ofertes d'altres clubs. Continuem sent totalment amateurs i, malgrat que la plantilla és curta en efectius, si és necessari recorrerem a l'equip juvenil, que la passada temporada ja va demostrar que té futur al guanyar la Copa Federació", afegeix.

L'equip, a la banqueta del qual torna Miroslav Vujasinovic, que pren el relleu a Marija Zanko, el componen les porteres Mariama Kora i Jenny García i les jugadores Emma Precup, Irina Pop, Jennyfer Nana, Imma Soto, Laia Ballestero, Lucía Pasaman, Marina Castelló, Laia Ribalta, Eva Guirado i Maria Alba Melé. El club espera comptar també amb Iris Bernis i Nuri Coll, que encara no han confirmat, pendents dels seus estudis. En el cas que alguna d'elles no pogués jugar per aquest motiu, el club tampoc no els buscarà alternatives.

Durant la pretemporada, l'Associació disputarà set amistosos, abans de debutar a la Lliga el 26 de setembre a la pista de l'Elda. El primer serà el dia 22 a Graus, davant del Tournefeuille francès i l'endemà jugaran a Amposta.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta