L'Associació segueix a Plata

sergi caufapé
11-07-2014
  • L'Associació segueix a Plata

L'Associació Lleidatana d'Handbol continuarà competint la pròxima temporada a Divisió d'Honor Plata després d'acceptar l'oferta per part de la Federació Espanyola (RFEBM) d'una de les places vacants a la segona categoria de l'handbol femení. La directiva del club es va reunir amb caràcter d'urgència la nit de dimecres per estudiar l'oferta, ja que la RFEBM els havia donat només dos dies de marge per donar una resposta i inscriure's. Finalment, passades les 2.00 de la matinada, l'Associació prenia la decisió d'acceptar la plaça i continuar competint una temporada més a la categoria que havia perdut esportivament.
Un dels principals motius pels quals el club va prendre aquesta decisió és que la Divisió d'Honor Plata és molt més competitiva i exigent que la Lliga Catalana, aspecte que a la llarga serà molt més beneficiós per a les jugadores. El director tècnic, Miroslav Vujasinovic, va ser el major partidari d'obtenir la plaça a la categoria, ja que garanteix un major desenvolupament per a la jove plantilla amb què compta l'Associació, formada per noies del planter.
Guillem Puertas, gerent del club, va assegurar que "es van valorar tots els pros i els contres i finalment es va prendre la decisió de continuar a la categoria per garantir una millor formació de les nostres jugadores. En principi, els nostres rivals seran els equips catalans, valencians, balears i navarresos, per la qual cosa és una competició molt més atractiva del que pot ser la Lliga Catalana. A més, això ens permet una major repercussió en l'esport lleidatà, mantenint el nombre de socis. Creiem que és la decisió correcta", va afegir el directiu.
La RFEBM va comunicar que han sigut algunes les vacants que han deixat els equips amb dret a jugar a Divisió de Plata, especialment d'equips que havien aconseguit l'ascens. Amb referència al pressupost, Puertas va confirmar que el pressupost augmentarà fins als 70.000 euros, uns 20.000 més que els previstos per a la Lliga Catalana. "És una quantitat assumible sempre dins de la responsabilitat que ens ha caracteritzat durant les últimes temporades", va manifestar el gerent de l'Associació.

reunió d'urgència

La junta directiva de l'Associació es va reunir amb caràcter d'urgència dimecres a la nit

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta