L’Associació s’enfonsa en la recta final

27-01-2019
Actualitzat: 27-01-2019 11:44
  • L’Associació s’enfonsa en la recta final

L’Associació Lleidatana d’Handbol va caure golejada ahir davant d’un dels equips forts de la categoria, el Benidorm (20-31). Tanmateix, el voluminós resultat és enganyós, ja que les lleidatanes van mantenir el pols fins als últims 10 minuts, quan el seu desgast físic i l’imparable encert valencià van ser excessivament decisius.

Les de Miroslav Vujasinovic van sortir bé al partit davant d’un rival molt dur en defensa, i hi va haver un intercanvi de gols en els primers deu minuts. Després, el Benidorm va ficar una marxa més i es va escapar, però les lleidatanes, a còpia d’intensitat defensiva, van aconseguir tornar a l’empat abans del descans (12-12), tancant així una primera part gairebé perfecta.

Després de la represa, l’Associació va anar a totes i va arribar a avançar-se en el primer parcial, aguantant el resultat fins al minut 45, gràcies a un bon ritme defensiu i a l’efectiva resolució dels atacs, malgrat la baixa d’Irina Pop. Però llavors va succeir el mateix que en anteriors ocasions, sent el més difícil la recta final del partit. Les lleidatanes van començar a perdre pilotes i el Benidorm, amb successius contraatacs pràcticament perfectes, va començar a fer la desigualtat en el marcador cada vegada més insalvable, fins als 11 gols de diferència final.

Una altra nota negativa va ser l’arbitratge, que encara que no va tenir impacte en el resultat i la victòria valenciana va ser merescuda, va descentrar una Associació que, tot i que nota símptomes de millora, encadena 16 derrotes.