L'Ateneu Golmesenc presenta l'espectacle 'Off' de Fadunito

REDACCIÓ
26-04-2022
  • L'Ateneu Golmesenc presenta l'espectacle 'Off' de Fadunito
    Peu de foto: 
    Foto: Cia. Fadunito

L’'Ateneu Golmesenc' ha organitzat una sessió de teatre familiar el pròxim divendres 29 d’abril amb la representació de l’espectacle familiar ‘Off’, a càrrec de la companyia lleidatana Fadunito. ‘Off’ està adreçada a un públic familiar i reflexiona sobre l’ús que se li dóna a un aparell com el telèfon mòbil. A l’obra, dos amics de la infantesa es reuneixen per recordar vells temps i reben un regal especial, que es converteix en el protagonista dels seus contactes, converses i rialles. L’espectacle ofereix tocs de ‘clown’ i d’humor gestual. En acabar l’acte, tindrà lloc un berenar pels més petits.

Informació d’interès:

Representació ‘Off’ de la companyia Fadunito

Divendres 29 d’abril de 2022

18 hores

Plaça Catalunya de Golmés

Gratuït

Novè aniversari de l’Ateneu Golmesenc

L’Ateneu Golmesenc commemora enguany el seu novè aniversari. Nascut el 2013, quan un grup de persones es van unir arran del programa solidari ‘La Marató’ de TV3, l’Ateneu Golmesenc es va constituir amb la intenció de vehicular les expressions artístiques del poble i la comarca, vinculant-les entorn de la llengua i la cultura catalana.

Amb els seus nou anys de vida, ha organitzat multitud d’activitats, com xerrades, concerts, clubs de lectura, maridatges, representacions de teatre, etc. El projecte continua amb els mateixos objectius amb es que es va crear, intentant aconseguir la unió entre els veïns i fomentar la participació i les col·laboracions d’altres persones, entitats i institucions per promocionar la cultura.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veuràs algun partit del Mundial de futbol de Qatar?