L’Atlètic Lleida crea una escola d’animació

X.M.R.
21-12-2019
  • L’Atlètic Lleida crea una escola d’animació

L’Atlètic Lleida, que juga els partits com a Efac al camp de l’Atlètic Segre, ha creat una “escola d’animació”, en què participaran uns cinc-cents escolars d’entre els cursos tercer i cinquè de Primària pertanyents a nou centres educatius, amb l’objectiu que creixi la massa social i alhora fomentar valors entre els petits. El projecte, que començarà la seua etapa aquest mes de gener al col·legi Frederic Godàs, està compost de tres parts, segons va explicar el responsable de l’àrea social del club, Ramon Folguera.

En un primer moment, dos directius i dos jugadors visitaran el centre educatiu elegit per parlar de valors no només esportius, sinó humans. En segona instància, el club convidarà els nens d’aquesta escola al següent partit que juguin a casa. A més, en un tercer pas del projecte els nens practicaran amb el professor d’anglès l’himne que ha popularitzat el Liverpool You’ll Never Walk Alone (Mai no caminaràs sol) per cantar-lo després al partit al qual assisteixin.

El projecte compta amb la col·laboració de General d’Estudis, que sortejarà nou cursos d’anglès gratuïts (un per a cada col·legi que hi participi).

El president de l’Atlètic Lleida, Xavier Batalla, va dir que volen implicar-se “amb el teixit social de la ciutat” i que busquen incrementar el nombre actual de mil abonats.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com penses que és la millor manera de fer front a les altes temperatures?