redacció
19-01-2015
Actualitzat: 19-01-2015 10:45
  • Ledesma i Pastó, primers líders de la Lliga de Ponent

Eva Ledesma (Tri 4.40) i Ricard Pastó (AA Xafatolls) són els primers líders de la Lliga Ponent, la competició d'atletisme popular que integren les curses que cronometra la firma Iter5. Tots dos es van imposar ahir en la XII Cursa de l'Oli, primera prova de la Lliga, que va reunir a les Borges a 800 atletes. Els guanyadors van tenir un premi especial, el seu pes en litres d'oli.

Eva Ledesma es va imposar amb autoritat i va córrer els 10.360 metres del trajecte en un temps de 39.13. Segona va ser la vigent campiona de la Lliga Ponent, Yolanda Cebrián (Lleida UA), amb 42.07, i Cristina Solé (Run Speed Tarraco) va ser tercera amb 43.16. En la prova masculina Ricard Pastó va vèncer amb un temps de 33.59, davant de Sancho Ayala (Fondistes Solsonès) amb 34.24 i Antoni Carulla (Runner's Balaguer), que va invertir 34.46. Alexandre Tàssies (CE Linyola), actual campió de la Lliga, va ser quart amb 35.21. La cursa va servir també perquè Iter5 estrenés el Silincode, un codi QR que va adjunt al dorsal de cada corredor i que conté tota mena de dades sanitàries i personals de cada un dels participants, una informació que resulta molt útil en cas de lesió o qualsevol problema que sorgeixi durant la carrera.