NICOLÁS ARLANZÓN
14-04-2019
Actualitzat: 14-04-2019 11:27
  • L’EFAC cau amb honor

Veient les dinàmiques de l’EFAC i del temible Andorra tot apuntava que els lleidatans podien anar-se’n del Comunal golejats. No és un consol davant de la derrota, però sí que és cert que els de Paco Márquez van firmar un gran matx, seriós i intel·ligent davant d’uns espessos andorrans, que no obstant es van imposar (1-0).

Coneixedor de les limitacions, l’EFAC va cedir el protagonisme als locals, que en cap moment no van saber què fer per superar les ben plantades línies roig-i-negres, sòlides malgrat les baixes dels tres teòrics centrals.

L’Andorra va haver d’esperar un cop de sort per inaugurar el marcador just abans del descans. Poc abans, Carles Barco havia disposat d’un u contra u davant de Ratti, en tot moment molt segur a la porteria. El que no va tenir pietat va ser Ernest Forgas que, després d’una acció a pilota aturada i de tres rebots, va enviar la pilota a la xarxa, tot i que els lleidatans van protestar el gol per un suposat fora de joc (1-0). Els errors arbitrals es van evidenciar més encara a la segona part. Òscar Canadell va comptar amb dos ocasions per empatar l’encontre, primer en una tova rematada de cap i, després, en un xut que va parar Ratti. També va firmar un gran partit el porter de l’EFAC, Pau Mora, en el seu primer duel complet, que va coronar amb una doble intervenció a l’últim tram del partit, en el qual el més destacable va ser el debut del juvenil Hamza.

L’EFAC, que va saltar al camp amb una samarreta de suport al central Joel Chiné, que serà operat del genoll, es manté novè amb quaranta punts i agafa unes breus vacances abans de jugar davant del Cambrils.