ÁREA11
14-05-2018
Actualitzat: 14-05-2018 10:21
  • L’EFAC continua somiant en l'ascens

L’EFAC continua viu a la lluita per l’ascens. Els pupils de Pablo Petreñas van aconseguir derrotar de forma agònica el Viladecans 1-2 amb dianes de Juclà i Chipi, el d’aquest últim en el tram final del partit. En un matx intens, van ser els visitants els que es van emportar el triomf, deixant el Viladecans sense probabilitat de jugar el play-off d’ascens a Tercera, opcions que manté l’EFAC Almacelles, malgrat la victòria del San Cristóbal.

El partit, molt igualat especialment a la primera part, va deixar veure un EFAC que començava millor l’encontre que el Viladecans, amb una rematada de Martí als deu minuts que marxava desviada per poc. No obstant, la rèplica local arribaria de manera instantània, amb una rematada d’Omar que s’estavellava a la fusta quan ja es cantava el gol. La igualtat imperava sobre el verd, i passada la mitja hora, l’EFAC aconseguia decantar la balança al seu favor amb un gol de Juclà, que rematava a pler al segon pal després d’una assistència de Canadell. El gol de l’Almacelles deixava sense opcions els pupils de Raúl Paje, que sense res a perdre es van llançar cap endavant prenent el comandament del partit, encara que sense fortuna davant de la porteria, per sort per a l’EFAC, d’un segur Chiné que aconseguia evitar el gol de l’empat arribant al descans amb un avantatge mínim de 0-1 que deixava el partit obert de cara a la segona meitat.

A la represa, el Viladecans va sortir definitivament a buscar el gol de l’empat. A l’EFAC li tocava patir, i la iniciativa de joc i les millors ocasions de la segona meitat van ser per als locals, que van iniciar un setge sobre la meta de l’infranquejable Chiné. La millor ocasió del segon temps va passar per les botes de Mario Canti, que després d’una bona passada d’Omar no va saber definir davant del porter lleidatà. La pressió local continuava, i el Viladecans va vorejar el gol de l’empat amb un cop de cap a la sortida d’un córner que va estar a prop d’entrar. El setge local continuava, i el porter de l’EFAC s’erigia com l’heroi visitant, salvant l’empat amb dos intervencions de mèrit a rematades d’Omar i Mario A falta de menys de deu minuts per al final, Triguero aconseguia superar la barrera defensiva visitant i afusellava Chiné des de la frontal de l’àrea petita per posar l’empat al marcador i trencar el somni de l’ascens per als visitants.

Erik va tenir el segon per al Viladecans amb una rocambolesca jugada que va estar a prop d’acabar en gol però que no va entrar. El temps corria en contra de l’EFAC però el final del partit deixava el millor per als d’Almacelles, que amb una jugada a la contra ben trenada aconseguia superar la defensa local per posar l’1-2 amb un gol de Chipi que permet continuar somiant l’EFAC amb l’ascens.