L’EFAC es proclama campió de la Copa Lleida Amateur

FRANCESC GASULL
28-08-2017
Actualitzat: 28-08-2017 10:11
  • L’EFAC es proclama campió de la Copa Lleida Amateur

L’EFAC Almacelles es va proclamar campió de la Copa Lleida Amateur al vèncer en una disputada final la UE Tàrrega per 0-2, amb gols en els minuts 92 i 95 en un partit en el qual els blaugranes van oferir un gran nivell davant d’un equip de categoria superior.

El Tàrrega va arribar al partit amb les baixes d’alguns dels jugadors més importants, la qual cosa va provocar que els de l’Urgell afrontessin el partit amb pocs efectius a la banqueta.

La primera meitat va destacar pel domini altern de tots dos equips, encara que va ser la UE Tàrrega la que va gaudir de més bones ocasions, entre les quals van destacar les de Jorba, Mikel i Sylla, en dos ocasions, encara que cap va acabar entre els tres pals. No obstant, l’àrbitre hauria pogut assenyalar penal en l’última ocasió de Sylla, que va caure dins l’àrea sense que l’àrbitre assenyalés falta.

Al minut 34 va arribar l’ocasió més clara per a l’EFAC Almacelles, que es va trobar amb la bona resposta del porter Pont, que va enviar la pilota a córner mantenint, d’aquesta manera, el 0-0 amb el qual es va arribar al descans.

A la represa, el tècnic de l’EFAC va realitzar sis canvis, mentre que la UE Tàrrega no va poder fer-ne més que dos per la falta d’efectius, cosa que va minvar el joc del quadre blaugrana, que no va poder evitar que el cansament anés fent efecte en els seus jugadors. Malgrat la falta de jugadors de refresc, al minut 72 va arribar el primer gol del partit: la UE Tàrrega aconseguia superar la defensa de l’EFAC Almacelles i marcar, però el gol va ser anul·lat pel col·legiat, que va assenyalar una falta prèvia del davanter blaugrana Vargas sobre el porter visitant. Aquesta acció, sumada a l’expulsió per doble groga del jugador de la UE Tàrrega Enríquez, va donar ales a l’EFAC Almacelles, que va aprofitar la superioritat numèrica per fer el primer gol del partit ja en el temps de descompte.

Amb el 0-1 i un Tàrrega amb deu homes, Òscar Canadell va aprofitar el rebuig d’un córner de la UE Tàrrega per marxar sol i marcar el definitiu 0-2, que sentenciava el partit i proclamava campió de la Copa Lleida Amateur l’EFAC Almacelles.