L’EFAC, a semifinals de la Copa Lleida a l'empatar amb el Borges

X.T./JAN
12-08-2017
Actualitzat: 12-08-2017 10:02
  • L’EFAC, a semifinals de la Copa Lleida a l'empatar amb el Borges

L’EFAC ha certificat aquest divendres la classificació per a les semifinals de la Copa Lleida de futbol a l’empatar (1-1) davant del Borges i fer valer el 2-3 que portava de l’anada. L’equip de les Garrigues, que venia amb les importants baixes d’Edu Vives, Arnau, Pelegrí, Sobrepere, Quini i Montoy, va donar sempre la cara però li va faltar sort, si bé els locals van tenir prou ocasions per emportar-se de nou la victòria.

Amb el desavantatge que portava del primer duel, el Borges necessitava marcar per tenir opcions de remuntar l’eliminatòria i va donar el primer avís als deu minuts, si bé les millors ocasions en l’arrancada van ser de l’EFAC. Abans de la mitja hora de joc, Jordi Martí va enviar alt un xut i tot seguit Barco va estavellar la pilota a la creu, en la millor oportunitat local en els primers 45 minuts.

El rival tampoc va estar lluny del gol. De fet, va arribar a batre la porteria Jordi Chiné, encara que el col·legiat el va anul·lar per un dubtós fora de joc. Abans d’arribar al descans, el Borges la va tornar a tenir, aquesta vegada a les botes de Mané, però el tret va sortir desviat.

Als tres minuts de la represa, Òscar Canadell va enviar una altra pilota a la fusta. Va ser el preludi de l’1-0, obra de Viladegut (51’) a la sortida d’un córner. El Borges no es va enfonsar i als cinc minuts va restablir la igualtat en un xut de Joel Guitart que va desviar un defensor local i va descol·locar el porter.

Des de llavors i fins al final, l’EFAC va tenir més la pilota i les ocasions es van repartir, encara que l’equip local va tenir la més clara, en un altre xut des de lluny de Roger Canadell que després de tocar al travesser va botar a la mateixa línia de gol. Ara l’EFAC espera rival a semifinals.