ÁREA 11
04-12-2017
Actualitzat: 04-12-2017 10:16
  • L’EFAC torna a guanyar i ja és tercer

Tercer triomf consecutiu per a un EFAC Almacelles que va vèncer davant d’un equip millor i que va disposar d’ocasions més clares per marcar. Així les coses, quarta derrota consecutiva del Vista Alegre davant d’un EFAC que en una de les poques ocasions va marcar el que en definitiva seria l’únic gol d’un partit ple de protestes dels locals (0-1).

Els primers minuts van ser de tempteig per part de tots dos equips, però aviat es va veure que el Vista Alegre començava a tenir ocasions. La primera arribaria en el minut 9, quan després d’un servei de banda de Peñas cap a Jonatan, aquest li tornava i la centrada de Peñas l’aprofitava Jarabo per assistir un Manel que l’enviava lleugerament fora. Els visitants van replicar a l’11 en un servei de banda de Monfort rebutjada de punys per Tomás que Romero va rematar de xilena per sobre del travesser. En el minut 14 Dani la donava en profunditat a un Orellana que se n’anava sol però el porter Chiné li treia en última instància la pilota. Poc després, Jonatan la donava a Adrián a la frontal però la seua volea sortia repel·lida fora. Eren els millors minuts locals, i Jonatan va tenir una altra ocasió que va sortir fregant el travesser. Amb tot, l’EFAC també arribava. Canadell guanyava una pilota dividida però el xut final de Romero picava al lateral de la xarxa. Els locals, a les portes del descans, a punt van estar de marcar en una pilota penjada per a Peralta, però Barco va estar atent.

La segona part va començar de manera similar. En el 52, Jarabo obligava a intervenir Chiné. Quan tot apuntava al gol dels locals, una pilota des del mig camp, amb possible falta prèvia a un jugador local no assenyalada, li arribava a un Roger Canadell, que posava el 0-1 al marcador. I en el minut 79, després d’una falta de Víctor Muñoz, es va produir una tangana per una picabaralla entre dos jugadors i el local Peralta va veure la roja per protestar. A partir d’allà, l’EFAC es va dedicar a contemporitzar per aconseguir un nou i important triomf que li permet ascendir a la tercera plaça.

La pròxima jornada, els lleidatans s’enfrontaran al Viladecans per la segona plaça.