L’Eix inicia el Mercat de les Rebaixes, que arriba en ple descens de vendes

S.C.D.
23-02-2019
  • L’Eix inicia el Mercat de les Rebaixes, que arriba en ple descens de vendes
  • L’Eix inicia el Mercat de les Rebaixes, que arriba en ple descens de vendes
  • L’Eix inicia el Mercat de les Rebaixes, que arriba en ple descens de vendes

L’Eix Comercial va arrancar ahir el Mercat de les Rebaixes, que es prolongarà fins dilluns vinent, amb cridaners descomptes i ofertes després d’un inici d’any irregular. El fet que el mercat es prolongui fins dilluns es deu al fet que va començar un dia més tard del que estava previst a causa de la vaga general de dijous passat. La majoria dels establiments de l’Eix van treure els seus productes a peu de carrer oferint descomptes de fins al seixanta per cent i ofertes com comprar dos o tres peces de roba al preu d’una. Malgrat l’activitat que hi havia ahir a l’Eix, la majoria dels comerciants no eren gaire optimistes respecte a com preveuen el 2019 després d’una arrancada desigual.

El president de l’Eix admet que al febrer “hi ha hagut una davallada de l’activitat” respecte al gener.També va assegurar que “el fet que hàgim acabat la temporada de rebaixes i just després alguns comerços tornin a oferir descomptes despista una mica el client i no ajuda el sector”. González, d’altra banda, va reconèixer que, “encara que és cert que les perspectives del 2019 no són gaire bones comparades amb altres anys, batallarem per reivindicar-nos i poder fer un bon any”.

Malgrat les males sensacions d’aquest principi d’any i els mals auguris que es preveuen per als propers mesos, la majoria dels comerciants consultats ahir van valorar molt positivament la iniciativa del Mercat de les Rebaixes, que durant el matí va presentar una bona afluència de clients i activitat.

“És una oportunitat per començar a oferir productes per a la primavera i estiu i, alhora, acabar amb l’estoc sobrant de la temporada d’hivern”, va assegurar una comerciant. “Avui hi ha força gent, sembla que sigui un dissabte”, va concloure.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que davant de la malaltia de l'Alzheimer...