L'elit del parapent, a la Copa del Món d'Àger

redacció
01-09-2015
  • L'elit del parapent, a la Copa del Món d'Àger

L'italià Nicola Donini és el primer líder de la quarta cita de la Copa del Món de parapent, que reuneix fins diumenge a Àger l'elit d'aquesta especialitat, amb 112 dels millors pilots.

La primera de les jornades al Montsec, amb un recorregut de 62,9 quilòmetres, va ser dominada per Donini, que va acabar amb 793 punts, superant el francès Yoann Chavanne (787) i el manxec Félix Rodríguez, amb 778. A més, en categoria femenina, la primera líder de la Copa d'Àger és la francesa Seiko Fukuoka, que amb els seus 906 punts va superar la italiana Silvia Buzzi (793) i la japonesa Keiko Hiraki (791).

Durant tota la setmana, el cel de la serra del Montsec s'omplirà de pilots en una especialitat que està considerada la Fórmula 1 de l'aire, ja que la Copa del Món és la prova més important del calendari internacional i reuneix els millors especialistes del món, amb un rànquing establert després de les proves de Baixo Guandu (Brasil), Montalegre (Portugal) i Disentis (Suïssa). A més, la Copa del Món se celebra cada quatre anys, amb la primera edició el 2007.

La serra del Montsec és un dels millors espais del món per a la pràctica del parapent, amb més de dos dècades d'experiència.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta