L’Enduro del Segre corona Ramon Quer

REDACCIÓ
03-12-2018
  • L’Enduro del Segre corona Ramon Quer
  • L’Enduro del Segre corona Ramon Quer

Ramon Quer es va proclamar vencedor de l’Enduro del Segre, que ahir va assolir la trenta-novena edició amb la participació d’un centenar de pilots repartits entre 10 categories. Quer (MC Segre) va vèncer a la prova elit els seus companys de club Oriol Mena i Bernat Cortés, que van completar el podi de la categoria reina.

La competició, que era puntuable per al Campionat de Catalunya d’enduro, també va coronar Gerard Gómez (Escuderia JRB OffRoad) en la categoria E-125 2 Temps, acabant al davant de David Riera (MC C. Taulé) i Adrià Mesas, de l’Escuderia JRB OffRoad. A la prova Sènior B 2T, el vencedor va ser Oriol Casany (MC Riuprimer), que va superar David Martínez (MC Llívia) i el seu company Eduard Aguilar. En 4T, el guanyador va ser Sergi Casademont (Cop de Gas), batent Eric Augé (MC Segre) i Josep Ibáñez (NT Grup). A la categoria Sènior C 2 T, la victòria va ser per a Tomás Martínez (Riuprimer), que va superar Albert Esteban (MC 3 Turons) i Roger Casas (MC Francolí). En 4T, triomf de David Gómez (MC Sitges), que es va imposar a Ramon Codina (MC Segre) i Lluís Figueras (Cop de Gas). La prova Màster va ser per a David Serra (MC Segre), superant Albert García (Vilassar) i Josep Marsal (MC Igualada).

Quant a la categoria Júnior Trofeu, el vencedor va ser López Ceballos (MC 3 Turons), al davant d’Albert Solanich (Riuprimer) i Sergi Conesa (MC Llívia); mentre que Pablo Nadal va guanyar la prova Júnior Open al davant de Miquel Pujol i Marc Flores. Finalment, la prova femenina va ser per a Aida Castro, del MC 3 Turons, que va acabar superant Alba Vilaplana, del MC Moianès, i Kate Vall, de l’MC Segre, que van completar el podi de la prova disputada a Ponts.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

A nivell local, voteu prioritzant al candidat/a o al seu partit?