L'equip de Jordi Esteve portarà #LleidaCiutat al Dakar

REDACCIÓ
Publicat: 
26-11-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • L'equip de Jordi Esteve portarà #LleidaCiutat al Dakar
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

El Baluard de la Reina, al Turó de la Seu Vella, ha servit d'escenari per a congregar les 300 persones que han participat avui en la presentació de l'equip per al Ral·li Dakar que encapçala el lleidatà Jordi Esteve (3 participacions amb Moto i 4 participacions amb Camió en aquesta prova) amb Rafa Tibau (32 participacions al Dakar amb Camió) i Arnald Bastida (5 participacions en camió).

L'equip lleidatà portarà el hashtag #LleidaCiutat en llocs ben visibles de la roba i dels vehicles amb els quals disputaran una de les curses més seguides del món.

Els camions són, d'una banda, un DAF prototip d'última generació amb 900 cavalls i amb un pes de 7 tones, equipat amb els darrers avenços que rodarà en la categoria d'"Els elefants del desert" camions de carreres del Dakar i, de l'altra, un camió clàssic Pegaso que correrà en la categoria de clàssics.

A més, un dels pilots de l'equip, Rafa Tibau, de setanta anys, participa en paral·lel en un projecte alineat amb la campanya "Decenni de l'envelliment saludable 2020-2030" de l'OMS, i que porta per nom 'DAKAR 2023 – La Carrera más dura del mundo, sí és lugar para "viejos"'.

La presentació de l'equip a Lleida, amb la implicació de l'àrea especialitzada en la captació i organització d'esdeveniments de Turisme de Lleida, el Lleida Convention Bureau, (LCB), es realitza gràcies a l'aposta decidida del pilot Jordi Esteve per la seva ciutat natal, ja que va descartar altres possibles ubicacions.

El Dakar 2023 tindrà lloc entre els dies 31 de desembre de 2022 i el 15 de gener de 2023, a l'Aràbia Saudita.

Comparteix

També t'interessarà