L'equip estatal s'entrena a Praga amb tres lleidatans

REDACCIÓ
11-08-2020
  • L'equip estatal s'entrena a Praga amb tres lleidatans

L’equip estatal absolut d’eslàlom disputarà les dos proves internacionals que tenia previstes malgrat que la Federació Espanyola de Piragüisme va cancel·lar fa poc més d’una setmana tota la competició nacional d’aquest any per la situació generada per la pandèmia del coronavirus. El comitè tècnic de la disciplina havia programat la participació de l’equip en les dos úniques proves d’eslàlom que no s’han cancel·lat a nivell continental, el Campionat d’Europa de Praga, fixat del 18 al 20 de setembre, i la Copa del Món de Pau, prevista entre els dies 6 i 8 de novembre. Amb l’objectiu de preparar el torneig continental del mes de setembre, la selecció estatal, dirigida pel lleidatà Guillermo Díez-Canedo, es va desplaçar diumenge a Praga i ahir ja es va entrenar al canal de Troja, al riu Moldava, que acollirà la prova europea, si bé encara no hi ha totes les places cobertes.

A terres txeques han viatjat els sis palistes que ja tenien la classificació preolímpica assegurada des de l’any passat, és a dir, els bascos Maialen Chourraut, Ander Elosegui, Klara Olazabal i Joan Crespo; David Llorente, de Segòvia, i la lleidatana Núria Vilarrubla, a més dels quatre que són al programa de seguiment d’alt nivell, els bascos Miren Lazkano i Samuel Hernanz i els lleidatans Miquel Travé i Laia Sorribes, aquests dos últims medallistes europeus i mundialistes júnior.

L’RFEP ha de decidir si cobreix les sis vacants que falten malgrat cancel·lar-se el selectiu de la Seu

L’RFEP estudia ara si completa l’equip per a les dos cites internacionals i, en cas de fer-ho, quins criteris utilitza per cobrir les sis vacants que falten, ja que la Copa d’Espanya que s’havia programat al Parc del Segre de la Seu d’Urgell el 8 i 9 de setembre i que havia de servir com a selectiu, s’ha cancel·lat. La Federació també està sospesant si envia equip al Campionat d’Europa júnior i sub-23 que s’ha de disputar a Cracòvia del dia 1 al 4 d’octubre.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que davant de la malaltia de l'Alzheimer...