L'equip Pons-Muntades guanya el Ral·li de Tàrrega

10-12-2018
Actualitzat: 10-12-2018 11:06
  • L'equip Pons-Muntades guanya el Ral·li de Tàrrega

El Campionat de Catalunya de Ral·lis de terra va acabar ahir amb la 25a edició del Ral·li Ciutat de Tàrrega, que també va acollir la Copa de Catalunya de Ral·lis de Terra, la Copa de Catalunya Promoció-Trofeu Júnior i el Trofeu de Catalunya Ral·lisprint. La prova va comptar amb 25 inscrits i va tenir com a guanyador l’Skoda Fabia R5 de l’escuderia Baporo Motorsport, conduït per Eduard Pons i Dani Muntades. L’equip Pons-Muntades es va emportar la Copa al davant del Citroën DS3 de Peu a Baix Motorsport Girona, conduït per Xavier Domenech i Axel Coronado. El tercer lloc va ser per a un altre cotxe gironí, el Can-Am Maveric X3, de Ferran Fornell i Ricard Simó.

D’altra banda, el Ford Focus 1.6 de Pere Rovira i Carles Planell, de l’Escuderia Mollerussa, es va proclamar campió del Trofeu de Catalunya Ral·lisprint. Aleix Solà i Gerard Taberner, de l’Escuderia La Selva, van ser subcampions. El tercer lloc va ser per al Ford Focus 1.6 de Roger Bergada i Francesc Corsellas, del Moto Club Igualada. Quant al Trofeu Júnior, Marcel Abad i Pere Requena, del Moto Club Igualada, van ser campions amb un Ford Focus 1.6. Amb el mateix cotxe, els germans Ferran i Roger Aymerich, de l’escuderia Peu a Baix Motorsport Girona, van ser segons.