Les Basses, nova cita atlètica

redacció
27-10-2014
  • Les Basses, nova cita atlètica

Molts mesos d'esforç i dedicació van culminar ahir en l'èxit organitzatiu i de participació de la primera Cursa Nosaltres També Podem, que va reunir a les Basses unes 500 persones.
Un nombrós grup d'usuaris de les llars residència de la Fundació Aspros van fer possible una jornada atlètica que va descobrir un nou escenari per a les curses populars, l'antic parc de les Basses, en el qual ahir van conviure els atletes amb els lleidatans que cada diumenge gaudeixen d'aquest espai emblemàtic.
A la carrera de 5 quilòmetres s'hi van afegir algunes d'infantils, una caminada popular de també 5 quilòmetres de recorregut, activitats per als nens, una masterclass de zumba, música i diversos sortejos.
En total, unes 500 persones van donar suport a la iniciativa d'Aspros, de les quals unes 200 van participar en la cursa, que s'integra a la Lliga Ponent. El recorregut també és diferent, ja que partint de la zona adjacent a les pistes d'atletisme s'introdueix pels camins de l'Horta.
En la categoria masculina es va imposar l'independent Guillem Farran, seguit de Xavier Faus (Ekke) i Ahmed Hfairi (Fondistes Cervera), mentre que en fèmines va vèncer Maite Rodríguez, també independent, seguida d'Eli Sala (CA Ribagorçana) i d'Isabel Pascual (Lleida UA).

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Renoves l'armari cada tardor?