Les Borges manté les seues festes

REDACCIÓ
04-08-2020
  • Les Borges manté les seues festes

L’ajuntament de les Borges Blanques va decidir ahir mantenir la celebració de la seua festa major, prevista del 4 al 8 de setembre. En aquest sentit, des del consistori van indicar que a causa de la crisi sanitària actual provocada per la pandèmia de Covid-19 algunes activitats han hagut d’ajornar-se i aquelles que puguin celebrar-se estaran envoltades de forts protocols de seguretat per evitar possibles contagis.

“La necessitat d’implementar diferents mesures de protecció sanitària ens ha portat a replantejar-nos la nostra festa major i a reinventar-nos perquè es pugui celebrar algun esdeveniment”, va explicar la regidora de Cultura, Ariadna Salla. Així, serà obligatori portar mascareta i netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic en cada activitat i durant les actuacions el públic estarà assegut i separat per la distància social pertinent. Així mateix, les persones que acudeixin als actes hauran de registrar-se en una app o recollir invitacions al mateix ajuntament, perquè així aquest pugui controlar millor els aforaments d’uns espais que encara estan per determinar. A les festes d’aquest any no hi haurà ball però sí concerts d’orquestra. També se suspenen les carreres de barques, la zona de penyes, l’encontre de Gegants Grallers i Correfocs i el correbars.

D’altra banda, l’Associació d’Amics de Sant Magí de Cervera ha suspès les activitats tradicionals i més multitudinàries de la festa de Sant Magí com són la Marxa a la Brufaganya, l’entrada i el repartiment de l’aigua, així com la presentació del Quadern, les exposicions, el sopar i el ball.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Renoves l'armari cada tardor?