Les carreres tornen a Lleida

REDACCIÓ
09-10-2020
  • Les carreres tornen a Lleida

La primera prova esportiva que tindrà lloc als carrers de Lleida després de la pandèmia serà una prova de ciclisme infantil puntuable per a la Copa Catalana dilluns que ve, dia 12. Un total de 120 corredors d’edats compreses entre els sis i els catorze anys es donaran cita a la III edició del Trofeu Speed Republik Ciutat de Lleida, que organitza el doble bronze olímpic Sergi Escobar. La competició, que consta de cinc categories segons les edats, es desenvoluparà al carrer Ramón Rubial (entre el Decathlon i l’Esclat) del barri de Cappont.

Les distàncies variaran segons la categoria. Així, començaran a competir els infantils a les 10.30 fent 15 voltes en aquest carrer, que és de doble sentit, cosa que equivaldrà a 18 km de recorregut. A continuació sortiran els alevins, que realitzaran 8 voltes (9,6 km), seguits dels principiants que completaran 4 voltes (4,8 km). El penúltim torn serà per als benjamins, que rodaran 2 voltes per a un total de 2,4 quilòmetres, i els últims a córrer –amb la sortida fixada a les 12.50 hores– seran els prebenjamins, que faran una volta al circuit urbà d’1,2 quilòmetres.

Sergi Escobar, que s’ha proposat recuperar el ciclisme de base a Lleida, va destacar el fet que sigui “la primera competició oberta que es fa als carrers de la ciutat després de la pandèmia perquè fins ara només s’han jugat partits de futbol o esports de pavelló”. Com en totes les proves esportives, es durà a terme el protocol preceptiu anti-Covid. Escobar ja va organitzar recentment una triatló infantil a Puigverd.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veus encertat haver aixecat ja l'estat d'alarma?