Les classes en línia de 4 clubs, seguides per 350 persones el primer dia

X.M.R.
31-03-2020
  • Les classes en línia de 4 clubs, seguides per 350 persones el primer dia

La iniciativa de quatre clubs lleidatans de futbol base, que s’han unit per impartir classes d’activitat física en línia a través de les xarxes socials no només per als seus jugadors i famílies, sinó per a tots aquells que desitgin cuidar la seua forma durant el confinament pel coronavirus, va començar ahir amb èxit de participació al ser seguida el primer dia per 350 persones. Cal afegir que 870 més van passar en algun moment per la sessió en directe que s’emetia per Instagram.

Va ser la UE Bordeta el club que la setmana passada va començar a impartir aquestes sessions per mediació d’un dels seus entrenadors i alhora jugador del Mollerussa, Òscar Canadell. La iniciativa va tenir tan bona acollida que ja s’han adherit el mateix CFJ Mollerussa, l’AEM i l’Atlètic Segre. “Estem molt contents per la resposta i, sobretot, perquè aquí no hi ha colors ni rivalitats. Anem tots units en la causa”, va dir Canadell. Ell va ser al costat de Marc Álvarez, tècnic de l’AEM, qui va iniciar aquestes jornades conjuntes que es desenvoluparan durant el temps que duri el confinament quatre dies a la setmana: dilluns, dimecres, dijous i divendres.

Quatre dies a la setmana s’aniran alternant de dos en dos tècnics del futbol base d’aquestes entitats

En les següents sessions d’aquesta setmana impartiran les classes Aarón Aguilar (Mollerussa) i Marc Álvarez (AEM) demà dimecres; dijous serà el torn per a Oriol Vicens (Mollerussa) i Albert Biosca (Atlètic Segre); i divendres estaran a l’altre costat de la xarxa Òscar Canadell (UE Bordeta) i Albert Biosca (Atlètic Segre).

Les sessions iniciades per la UE Bordeta a través d’Instagram es van desenvolupar la setmana passada dilluns, dimecres i divendres, amb l’afegit del dimarts, quan, en lloc d’una classe d’exercici físic, l’activitat va consistir en una entrevista en línia al futbolista d’Almacelles del Mallorca de Primera divisió Aleix Febas.

Per aconseguir més adhesions de clubs s’ha difós a través de les xarxes socials un cartell en el qual apareixen frases com “ara no hi ha rivals”, “ara no hi ha colors”, “ara tots juguem al mateix equip” i “ara tots lluitem pel mateix objectiu”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Els plans per aquestes vacances són...