Les escoles d'Agramunt, Bellpuig i Tàrrega, protagonistes del primer 'Musicant l'Urgell'

SEGRE-TÀRREGA
12-01-2018
  • Les escoles d'Agramunt, Bellpuig i Tàrrega, protagonistes del primer 'Musicant l'Urgell'

Un total de 180 alumnes de les escoles municipals de música d’Agramunt, Bellpuig i Tàrrega, amb edats compreses entre els 7 els 20 anys, protagonitzaran els tres concerts previstos en la primera edició del cicle Musicant l’Urgell. So & Patrimoni, organitzat des del consell de l’Urgell amb l’objectiu de donar a conèixer la tasca que duen a terme les escoles de municipals música i el patrimoni de la comarca, segons va explicar ahir el president de l’ens comarcal, Salvador Bonjoch, en la presentació d’aquesta iniciativa cultural.

Es tracta de la primera activitat promocional conjunta que duran a terme les tres escoles de música d’Agramunt, Bellpuig i Tàrrega. Els seus respectius directors la van valorar molt positivament, atès que “ens permetrà visibilitzar el nostre treball amb els alumnes”, va afirmar Víctor Lleixà, de Bellpuig, i “permetrà als alumnes interrelacionar-se i teixir llaços d’amistat”, va afegir Núria Calaf, de Tàrrega. Per la seua part, Jordi Guixé, d’Agramunt, va destacar també que “aquests concerts serviran per motivar els alumnes a tocar en públic”.

Els concerts tindran lloc els diumenges 28 de gener, 4 de febrer i 4 de març al migdia a les esglésies de Santa Llúcia de la Fuliola, Sant Jaume de Belianes i Sant Pau Narbonenc d’Anglesola, respectivament. Cada escola oferirà tres actuacions en cada concert.

Les escoles de música d’Agramunt i Bellpuig tenen uns 140 alumnes cada una i la de Tàrrega, uns 300.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com passes les vacances d'estiu?