Les Estades de Lleure d’Alpicat compleixen 20 anys de trajectòria

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
10-07-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Les Estades de Lleure d’Alpicat compleixen 20 anys de  trajectòria
    Peu de foto: 
    Estades de Lleure d’Alpicat ©Ajuntament d'Alpicat

Les Estades de Lleure d’Alpicat, unes de les més veteranes de la demarcació, celebren enguany la seva 20a edició sota l’organització de l’Ajuntament. Com és habitual, les estades es desenvolupen en dos torns. El primer torn va començar el dilluns 1 de juliol i finalitzarà aquest divendres, 12 de juliol, mentre que el segon torn tindrà lloc del 15 al 26 de juliol. En el primer torn participen 250 alumnes distribuïts en 18 grups, mentre que en el segon torn hi haurà 168 alumnes en 13 grups.

Les Estades estan adreçades a infants i joves d’edats compreses entre els 6 anys (nascuts el 2018) i els 15 anys (nascuts el 2009). Les activitats, sempre supervisades per un nombrós grup de monitors, inclouen principalment activitats de lleure com jocs tradicionals, manualitats, dinàmiques, gimcanes i activitats aquàtiques a la piscina. També s’organitzen activitats esportives com jocs i esports amb pilota i raqueta. 

A més, cada torn inclou una acampada l'últim dijous que es connecta amb el dia de cloenda, el divendres següent, quan es realitzen activitats especials. També hi ha previstes excursions per al primer dimecres de cada torn, oferint als participants una experiència completa i variada.

Comparteix

També t'interessarà