Les festes majors ja guanyen terreny

REDACCIÓ
27-07-2019
  • Les festes majors ja guanyen terreny
  • Les festes majors ja guanyen terreny
  • Les festes majors ja guanyen terreny

Els barris Instituts-Sant Ignasi i la Bordeta de Lleida celebren aquests dies les seues festes majors. A Instituts-Sant Ignasi, la regidora Elena Ferré va ser ahir l’encarregada de donar el tret de sortida als festejos amb la lectura del pregó a la plaça Utxesa, la imposició de bandes a la pubilla i l’hereu i un homenatge als més grans de la residència Parc del Segre.

El programa de festes, que es prolongarà fins dimecres vinent, té previst fer avui les delícies dels veïns amb un sopar popular, al qual seguirà un castell de focs artificials i una revetlla musical a càrrec de l’Orquestra Premium.

A la Bordeta, a part de la proclamació de les pubilles, una xocolatada popular davant del Centre Cívic i una revetlla amb música del grup Paris La Nuit van marcar l’inici de festes.

Si la tradició i la gastronomia van ser ahir les protagonistes a Lleida, a Puigverd de Lleida van ser les activitats infantils. Un tobogan urbà, una gimcana de fang i un espai de jocs tenien previst fer les delícies dels més petits.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta