Les festes majors resisteixen

REDACCIÓ
Publicat: 
13-08-2020
Actualitzat: 13-08-2020 11:44
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Les festes majors resisteixen

Malgrat la dificultat que suposa per a molts consistoris de Ponent organitzar les festes majors a causa de la pandèmia, d’altres han resistit i mantenen les celebracions, encara que amb les pertinents mesures de seguretat i retallades en els programes. És el cas, per exemple, d’Arbeca, on avui comencen les festes, que s’allargaran fins diumenge.

En el programa figuren el concert de la Cobla Contemporània, que tindrà lloc avui a la plaça del Toll a les 22.00 hores, el correfocs de demà o la primera trobada de gegants del poble de diumenge. Tots els actes seran gratuïts i tindran un aforament limitat, per la qual cosa caldrà demanar cita prèvia.

Per la seua part, a Castelló de Farfanya també estaran de celebració aquest cap de setmana. Dissabte, el pregó per part de l’humorista Fermí Fernandez donarà el tret de sortida a una festa major en què tots els seus actes, concerts i teatre, tindran lloc a l’aire lliure per motius de seguretat. Així mateix, a Alcarràs estan ultimant els detalls de les celebracions, que tindran lloc del 26 al 30 d’aquest mes i que comptaran amb més de 20 actes amb aforament limitat i necessitaran reserva. Comptarà amb els concerts de Pepet i Marieta o l’espectacle del presentador de televisió Quim Masferrer Bona Gent.

D’altra banda, a Sucs s’han suspès tots els actes de la festa major aquest cap de setmana, encara que l’ajuntament repartirà dissabte un kit de vermut als seus veïns perquè puguin celebrar-la a casa.

Comparteix

També t'interessarà