Les marionetes porten l'encant de la Fira a la canalla hospitalitzada

REDACCIÓ
08-05-2018
  • Les marionetes porten l'encant de la Fira a la canalla hospitalitzada

Els nens i nenes ingressats a la planta de Pediatria de l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida van tenir ahir l’oportunitat de disfrutar de l’encant de les marionetes. En una actuació emmarcada en la Fira de Titelles, que va acabar oficialment diumenge, la companyia italiana Di Filippo Marionette va atansar als petits l’obra Appeso ad un Filo, un espectacle sense paraules conduït per dos titellaires ple de simplicitat i poesia que va fer les delícies de la canalla, com ja va passar aquest divendres a la tarda a l’exterior de l’Institut Lleida d’Oftalmologia (ILO), dissabte al pati de l’IEI i diumenge a la plaça Paeria.

Aquesta no és l’única implicació en el vessant més social de la fira, sinó que també col·labora amb el Banc dels Aliments, el Banc de Sang i també amb els joves dels programes municipals de l’entorn.

La 29a edició de la Fira de Titelles es va clausurar diumenge passat i, segons els organitzadors, va comptar amb l’assistència d’aproximadament 40.000 persones, una xifra similar a la dels últims anys, i pràcticament totes les entrades venudes. Els organitzadors ja pensen en la trentena edició.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

S'hauria d'ampliar l'edat mínima per consumir alcohol?