Les oficines municipals de Lleida tornen a l'activitat

REDACCIÓ
22-05-2020
  • Mampares protectores i sales d'espera amb seients precintats ahir en la reobertura de l'OMAC

Les oficines d’atenció ciutadana de l’ajuntament de Lleida van reobrir ahir al públic amb fortes mesures de seguretat i atenent només cites prèvies que no es puguin dur a terme de forma telemàtica. Van obrir l’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana (OMAC), l’Oficina de Gestió i Atenció Tributària (OGAT), l’Institut Municipal d’Ocupació (IMO) i el Centre Municipal d’Informació Juvenil (CMIJ).

En el cas de l’OMAC, l’obertura es va portar a terme amb el personal imprescindible per atendre les cites prèvies físiques i precintant la majoria de les cadires de la sala d’espera perquè quan hi hagi usuaris es respecti la distància de seguretat. Paral·lelament, a l’entrada de l’oficina hi havia tres treballadors municipals que regulaven l’entrada, on hi havia gel desinfectant perquè els usuaris es rentessin les mans.

L’ajuntament va clausurar totes les oficines municipals a mitjans del mes de març a causa de l’estat d’alarma per la pandèmia del coronavirus i va promoure que els seus empleats teletreballessin des de casa mentre durés el confinament. Amb l’entrada de la fase 1 de la desescalada s’està tornant a l’activitat presencial a les dependències municipals. No obstant, els terminis dels tràmits administratius segueixen paralitzats.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Els plans per aquestes vacances són...