Les pistes tanquen diumenge i preveuen superar els 1,3 milions de forfets venuts

M.MOLINA / X.RODRIGUEZ
06-04-2018
  • Les pistes tanquen diumenge i preveuen superar els 1,3 milions de forfets venuts

Les estacions d’esquí alpí (Baqueira, Boí, Port del Comte, Espot i Port Ainé) tancaran aquest diumenge 8 la temporada amb la previsió de superar els 1,3 milions de forfets venuts. De fet, segons el director del Patronat de Turisme de la Diputació, Juli Alegre, l’afluència i l’ocupació durant totes les festes assenyalades, el pont de la Constitució, Nadal, Reis i Setmana Santa han sigut superiors a les de l’any passat. Per aquesta raó, i malgrat el mal temps d’alguns caps de setmana, “tindrem una millor temporada” a l’espera de xifrar el nombre final d’esquiadors que les pistes facilitaran després del tancament definitiu de la campanya. Les estacions mantenen totes les instal·lacions obertes i la qualitat de la neu, que en alguns punts arriba als tres metres de gruix, continua sent bona.

Malgrat aquestes bones condicions, cap dels complexos preveu mantenir les instal·lacions obertes ja que, segons els directius, no compensa, en especial quan el bon temps ja fa pensar en destinacions de platja, malgrat tenir un bon gruix de neu.

Tavascan, que va tancar la campanya d’alpí dilluns passat de Pasqua, posarà fi a la temporada de nòrdic el proper dia 15. Pel que fa a l’esquí de fons, Aransa, Sant Joan de l’Erm i Tuixent-la Vansa continuen obertes els caps de setmana, mentre que Guils, Lles i Virós segueixen amb la seua activitat normal.

Per al sector del nòrdic aquesta campanya ha estat excepcional ja que a aquestes altures de la temporada segueixen tenint bons gruixos i circuits marcats.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que s'hauria de fer un confinament més estricte al territori lleidatà?