Les proves mèdiques inicien el curs

SEGREcom
Publicat: 
23-08-2014
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Les proves mèdiques inicien el curs

José Simeón, Juampi Sutina, Marc Rubín de Celis i Gerard Sevillano han estat els primers jugadors del Força Lleida a iniciar el curs, amb les habituals revisions al centre Vithas Salut, a càrrec del doctor Roger Poblet. Les proves van incloure una exploració física cardiològica, respiratòria i de l'aparell locomotor; una antropometria completa, la valoració de les possibles descompensacions osteoarticulars i de factors de risc de lesió, així com de gasos, entre d'altres. Aquest any la revisió ha incorporat un cicloergòmetre en la prova d'esforç, que ajuda a adaptar-se millor a les característiques de cada un dels jugadors del club.

Segons el cos mèdic, els quatre jugadors que van passar la revisió mèdica ahir es troben en perfectes condicions per iniciar els entrenaments de pretemporada, previstos per dilluns a la tarda al Barris Nord.

"Als quatre primers jugadors que han passat les revisions mèdiques ja els coneixem d'altres anys, així que la revisió s'ha basat en la prova de resistència, per saber que estan bé per començar a entrenar. A partir de dilluns, amb els jugadors nous sí que haurem de ser més incisius, preguntant sobretot per les lesions que han patit al llarg de la seua carrera", va dir el doctor Poblet.

El capità de l'equip i el primer a passar les proves, José Simeón, es va mostrar molt il·lusionat amb la nova temporada, que arrancarà dilluns de forma oficial. "Estic content perquè no tinc cap molèstia. Esperem una gran temporada, tant a nivell personal com col·lectiu," va afegir el base respecte a la lesió del curs anterior.

Comparteix

També t'interessarà