L’Escanyabocs espera un miler de participants

REDACCIÓ
09-05-2019
  • L’Escanyabocs espera un miler de participants

La Seu acollirà els dies 18 i 19 la dotzena edició de l’Escanyabocs, una prova multidisciplinària i única al Pirineu que tindrà com a epicentre el Ràfting Parc, on es espera reunir prop d’un miler de participants. Aquest any, l’Escanyabocs s’ha proposat potenciar l’aspecte sostenible de la cita, per la qual cosa s’eliminaran tots els estris de plàstic d’un sol ús en tots els avituallaments, i per conscienciar els participants se’ls entregarà un vas de silicona reutilitzable amb què hidratar-se en aquests punts de recuperació. Aquesta iniciativa s’ha pogut portar a terme gràcies a la Mancomunitat d’Escombraries de l’Urgellet, que finança part del cost. El programa de l’Escanyabocs 2019 inclou una cursa de trail (22 i 12 quilòmetres) en camins de Valls de Valira el dissabte 18 al matí i un raid d’aventura durant la tarda.

D’altra banda, diumenge es disputarà una caminada de marxa nòrdica de 25 i 13 quilòmetres i una pedalada en BTT de 55, 45 i 36 quilòmetres. L’Escanyabocs de Ferro serà, una vegada més, la cita més completa, amb una classificació de les quatre proves i entre 11 i 15 hores de competició. Al seu torn, dissabte tindrà lloc la Mini Escanyabocs, prova destinada a participants d’entre 8 i 13 anys amb proves d’escalada, tir amb arc, orientació i carrera a peu.

La competició inclou un trail de muntanya, un raid d’aventures, marxa nòrdica i una pedalada

Les inscripcions a la pàgina web oficial de la prova finalitzaran el dijous 16, encara que també s’acceptaran participants dissabte en cas que hi hagi places disponibles.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta