L’Escolania de Montserrat omple el teatre de Tàrrega

REDACCIÓ
01-12-2019
  • L’Escolania de Montserrat omple el teatre de Tàrrega

L’Escolania de Montserrat va omplir divendres a la nit el Teatre Ateneu de Tàrrega amb un concert en el marc del centenari de la Societat Ateneu. L’actuació va ser un dels últims actes previstos de la commemoració, que s’ha celebrat durant tot aquest any i que culminarà la primavera vinent amb la presentació d’un llibre sobre els cent anys de l’entitat, que prepara Natàlia Lloreta.

Sota la direcció de Llorenç Castelló i amb Vicenç Prunés al piano, els 54 nens d’entre 9 i 14 anys de l’Escolania de Montserrat van oferir un repertori de temes com el cant gregorià Germinans germinabit; i La Mare de Déu, d’Àngel Rodamilans; cançons populars com La filadora, de Joan Just; L’ametller, de Bernat Vivancos, i tres peces d’El Bestiolari d’Albert Guinovart: Aranya de sostre, Rossinyol viatger i Ull de bou de festa major.

Aquesta va ser la tercera ocasió que l’Escolania de Montserrat va cantar a Tàrrega després dels seus concerts del 1971 al mateix Ateneu i del 2012 a l’església de Santa Maria de l’Alba en la inauguració dels murals de Josep Minguell.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que en els últims anys s'han incrementat la intolerància en la nostra societat?