L'Espai Lluís Companys participa per primera vegada en les Jornades Europees de Patrimoni

REDACCIÓ
05-10-2020
  • L'Espai Lluís Companys participa per primera vegada en les Jornades Europees de Patrimoni

Creades l'any 1985, les Jornades Europees de Patrimoni tenen com a objectiu promoure el coneixement el patrimoni cultural i la participació activa de la ciutadania. A Catalunya són impulsades per la Generalitat i se celebren des del 1991.

Les jornades compten amb la participació de municipis i entitats de tot Catalunya, on hi tindrà lloc gran diversitat d'activitats culturals gratuïtes que van des de visites guiades a tallers i espectacles. Entre aquests municipis participants s'hi troba Tornabous (l'Urgell).

A l'Espai Lluís Companys (Centre d'Interpretació Lluís Companys), que va reobrir les seves portes el passat 11 de setembre i, que està situat al Tarròs, el poble natal del qui va ser presidents de la Generalitat de Catalunya, hi haurà una jornada de portes obertes, durant la qual els visitants podran redescobrir gratuïtament l'exposició permanent dedicada a la figura de Companys.

L'accés es podrà realitzar o bé amb una visita lliure el divendres de 10 - 14h, el dissabte de 10 - 14h i de 15 - 19h i, e, diumenge de 10 - 14h (fins a completar l'aforament), o bé amb una visita comentada, el divendres a les 11h, el dissabte a les 11h i 18h i, el diumenge a les 12h. Per a realitzar la visita comentada és necessària reserva prèvia.

Totes les activitats dutes a terme seguiran les mesures sanitàries adients per combatre la Covid-19.

Informació i reserves es poden fer al telèfon 973570233 (ext. 4). Disponible dijous i divendres de 10 a 14h o per correu electrònic turisme@tornabous.cat.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta