L’espectacularitat de la Lleida Down Town Internacional torna a la ciutat

REDACCIÓ
05-10-2019
  • L’espectacularitat de la Lleida Down Town Internacional torna a la ciutat
  • L’espectacularitat de la Lleida Down Town Internacional torna a la ciutat

La XII Lleida Down Town Internacional - 1r Memorial Xavi Bonet tindrà lloc aquest diumenge, 6 d'cotubre, amb la Seu Vella com a punt de sortida. Aquest esdeveniment esportiu es caracteritza per un recorregut ple d’obstacles on els ciclistes protagonitzen, amb les seves mountain bikes, salts espectaculars pel Centre Històric de la ciutat. El responsable d’esports de l’Ajuntament de Lleida, Sergio González, ha explicat que aquesta prova, de caràcter internacional, aplegarà enguany uns 100 especialistes del mountain bike procedents de diversos països d’arreu del món. González ha destacat el ressó d’aquest esdeveniment i la projecció de la ciutat que representa la Lleida Down Town.

La cursa recorrerà des de les 10.30 hores diversos espais emblemàtics de la ciutat com la Seu Vella, la Plaça de la Sardana, les escales dels jutjats, la Cuirassa, el carrer Cavallers fins a finalitzar a l’Avinguda de Blondel, a la Plaça Montepio, després de completar un recorregut de prop més de 2 minuts i uns 1400 metres de longitud.

El Lleida Down Town neix el 2008, amb l’objectiu de ser un dels esdeveniment esportius més espectaculars i rellevants de Lleida. Al any 2012 la cursa es va incloure al calendari internacional de descensos urbans de la Unió Ciclista Internacional (UCI), amb aquest reconeixement Lleida es converteix així en un referent mundial en la modalitat més extrema de mountain bike juntament amb Lisboa, Sao Pablo, Valparaíso i París ciutats líders en la organització d’aquests esdeveniments.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que és adequat que els nens i nenes facin activitats extraescolars aquest curs?