L’esport com a teràpia es mostra al carrer

J.C.M.C.
15-10-2017
  • L’esport com a teràpia es mostra al carrer
  • L’esport com a teràpia es mostra al carrer

Els carrers de Lleida van acollir ahir una jornada inclusiva de promoció de l’esport adaptat, que coincideix amb el vintè aniversari del programa Hospi Sport. Desenes de persones van participar en les demostracions d’activitats en cadira de rodes, com l’hoquei, eslàlom, bàsquet i quad rugbi, a més de boccia i ciclisme en hand bike, que es va practicar a la rambla Francesc Macià. La resta de la jornada es va desenvolupar a la plaça Sant Joan.

Tècnics i monitors de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF) van col·laborar en la jornada.

Silvia Dalmau, directora del programa Hospi Sport, va destacar que “és la primera vegada que aquesta jornada es fa a Lleida. A Barcelona, pròximament farem la cinquena. L’objectiu és que tothom pogués conèixer l’esport adaptat”. Va explicar que Hospi Sport té “un caire terapèutic, ja que va dirigit a gent que com a conseqüència d’un accident pateix una discapacitat. La idea és utilitzar l’esport com una eina de rehabilitació i col·laborem amb diversos hospitals, entitats i associacions”, va afirmar. La jornada va incloure un reconeixement de persones i entitats.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta