L’esquí de Lleida es promociona a Tarragona

REDACCIÓ
Publicat: 
19-01-2020
Actualitzat: 19-01-2020 13:18
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • L’esquí de Lleida es promociona a Tarragona
  • L’esquí de Lleida es promociona a Tarragona

Les estacions d’esquí de Lleida es van promocionar ahir a la plaça Corsini de Tarragona durant la Festa de la Neu. Aquesta és una activitat destinada a presentar l’oferta d’esquí del Pirineu lleidatà i per promocionar i posar de relleu els productes turístics de neu, cultura, naturalesa, lleure i gastronomia que els visitants poden trobar a les comarques de muntanya durant els mesos d’hivern.

Així, la vicepresidenta del Patronat de Turisme de la Diputació, Rosa Pujol, va assenyalar que “el mercat de Tarragona és prioritari per a l’oferta de turisme d’hivern perquè és un públic de proximitat i volem rebre un major nombre d’esquiadors de les comarques de Tarragona”.

Així mateix, va recordar que la campanya d’esquí avança a bon ritme i va apuntar que “ara amb les noves precipitacions esperem poder continuar mantenint-lo per poder superar els 1.350.000 forfets”.

La Festa de la Neu, que a Lleida es va celebrar a finals de novembre, va estar organitzada per mitjans locals de Tarragona, amb la col·laboració del Patronat de Turisme i Ferrocarrils de la Generalitat. 

Comparteix

També t'interessarà