“L’estadi ha de vibrar”

JOSÉ CARLOS MONGE
13-10-2019
  • “L’estadi ha de vibrar”

L’entrenador del Lleida, Manuel Jesús Casas Molo, ha demanat el suport de l’afició al duel d'avui amb el Prat, en un partit que considera molt complicat malgrat la mala classificació de l’equip barceloní. “Vull un Camp d’Esports vibrant com el dia del Nàstic”, ha dit  el tècnic, que espera mantenir la bona ratxa. En cas de triomf, l’equip lleidatà encadenaria la tercera victòria a l’estadi blau i la sisena jornada sense perdre.

Molo ha incidit en la dificultat del matx. “Serà complicat, com tots. Malgrat que els resultats del Prat diuen que encara no ha guanyat, en tots ha estat sempre en el partit i n’ha pogut guanyar alguns. Així que el rebem amb molt respecte, conscients que si no fem les coses de manera excel·lent no guanyarem”.

L’equip busca avui la sisena jornada sense perdre i el tercer triomf seguit al Camp d’Esports

Sobre el bon moment que passa l’equip ha dit que “hem de seguir creixent. L’objectiu és allargar la ratxa, una cosa que ens beneficia a nosaltres, però també als que encara estan dubtosos. Si avui diumenge sumem només un més que el dia del Nàstic, ja estaré content”. Però ha insistit que serà un encontre difícil “i el que no ho entengui així potser és millor que no vingui. En aquest hem d’anar tots a una”, ha valorat.

“Hem de continuar insistint. Insistir, insistir i insistir. Ja aniran entrant. Firmo ara mateix tenir fins a final de temporada les ocasions que vam tenir a Eixea”, ha valorat. “Hem d’estar tranquils. L’Hèrcules, la temporada passada, va acabar segon i va marcar trenta-sis gols, que no és ni un per partit.”

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?