L’estany, escenari de la nova campanya de Mango

J.G.M.
28-08-2019
  • L’estany, escenari de la nova campanya de Mango
  • L’estany, escenari de la nova campanya de Mango

La firma internacional de moda Mango ha escollit l’estany d’Ivars d’Urgell i Vila-sana com a escenari de la sessió de fotos per al catàleg de la nova temporada de tardor-hivern.

Així doncs, un equip de professionals i la model Natalie Nootenboom, especialitzada en talles grans es van desplaçar ahir a la zona per realitzar les instantànies en diferents localitzacions d’aquest espai natural, com l’edifici de Cal Sinén o el mirador d’aus de Vila-sana. Una sessió d’imatges que la firma donarà a conèixer el mes vinent.

El president del consell comarcal del Pla d’Urgell, Rafel Panadés, es va aproximar fins a la zona per poder descobrir el procés i parlar amb els participants, que van elogiar el paisatge de l’estany. En aquest sentit, Panadés va recordar l’interès que desperta aquest medi natural, que atreu un gran nombre de visitants i també es seu de diferents activitats, ja siguin de lleure com concerts de música o mediambientals com la caminada nocturna de rastreig de fauna, que es va celebrar el 16 d’agost. En aquest sentit, està previst celebrar el 14 de setembre la Nit del Ratpenats, que es durà a terme a partir de les 21.00 a Cal Sinén, un taller que anirà a càrrec de Fermí Sort, organitzat pel Consorci de l’Estany.

Val a destacar que la llacuna del Pla d’Urgell també va ser famosa com a escenari de la pel·lícula Segon origen dirigida per Bigas Luna i Carles Porta. Les primeres escenes del rodatge es van gravar en aquest punt el 2014.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que en els últims anys s'han incrementat la intolerància en la nostra societat?