L'Estatal cadet de bàsquet masculí tornarà a omplir els hotels de Lleida

X.P.
20-04-2018
  • L'Estatal cadet de bàsquet masculí tornarà a omplir els hotels de Lleida

El Campionat d’Espanya cadet de bàsquet masculí, que per segon any consecutiu es disputarà a Lleida i Torrefarrera, aquesta vegada del 20 al 26 de maig, suposarà una nova injecció econòmica per a la ciutat en matèria d’allotjament. El campionat, que fa tres temporades que es disputa a la província (la primera va ser a la Seu i Andorra), reunirà 650 jugadors i tècnics de 32 equips i s’espera una afluència superior als 2.000 aficionats.

Aquestes xifres faran que, novament, els hotels pengin el cartell de complet durant aquells dies, un aspecte que va valorar positivament l’alcalde Àngel Ros. “Lleida s’està posicionant com una ciutat organitzadora de grans esdeveniments esportius, tan importants com els congressos i les reunions de negocis”, va indicar, i va destacar que aquest any s’organitzaran, entre altres esdeveniments, la Final Four de la Copa CERS, l’Europeu de patinatge de Show i dos etapes de la Vuelta. La Paeria preveu un impacte econòmic similar al de l’any passat, que es va xifrar en 1,5 milions d’euros.

Els 32 equips, molts dels quals clubs ACB, estaran repartits en vuit grups que disputaran una lligueta prèvia als pavellons de Pardinyes, Barris Nord, Agnès Gregori i Torrefarrera.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next