L’exalcalde de Castell de Mur, nou president d’Esquerra al Pirineu

REDACCIÓ
20-01-2020
  • L’exalcalde de Castell de Mur, nou president d’Esquerra al Pirineu

L’exalcalde de Castell de Mur Josep Castells es va imposar ahir en les eleccions de la federació d’ERC a l’Alt Pirineu i Aran. La seua candidatura, de la qual també formen part l’exsenadora Anna Azamar i la segona tinenta d’alcalde de la Seu, Marian Lamolla, va rebre un total de 73 vots. Aquesta última ocuparà la secretaria general.

D’altra banda, la llista encapçalada per l’alcaldessa d’Oliana, Carme Lostao, i en què figurava la delegada de la Generalitat al Pirineu, Rosa Amorós, i el diputat provincial i alcalde de Soriguera, Josep Ramon Fondevilla, va rebre 28 vots.

Castells va assegurar que un dels reptes és “fer que s’escolti la veu del territori” en projectes com els Jocs Olímpics d’Hivern. El fins ahir president, Francesc Viaplana, no va optar a la reelecció.

Val a recordar que la presidència d’ERC-Federació de Lleida també es renovarà, perquè Carles Comes no es presenta a les eleccions i l’única llista és l’encapçalada per l’exalcalde d’Alcarràs, Miquel Serra, i l’alcalesa de Vilanova de l’Aguda, Montse Fornells.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next