L'Expoclàssic de Mollerussa d'enguany tanca amb xifres de rècord

REDACCIÓ
Publicat: 
18-09-2023
Actualitzat: 18-09-2023 10:49
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • L'Expoclàssic de Mollerussa d'enguany tanca amb xifres de rècord
    Peu de foto: 
    Foto: Expoclàssic

El Saló tanca superant els 12.000 visitants de la passada edició, un bon indicador que s’afegeix a l’increment d’expositors amb què obria enguany el certamen


La 28a edició del saló Expoclàssic de Mollerussa, dedicada al món dels vehicles històrics i clàssics, va donar per finalitzada la fira d'enguany amb un balanç en positiu. Així, als bons indicadors amb què obria el certamen, amb 64 expositors -un 19% més que en la darrera convocatòria-, cal sumar el bon registre de visitants que han passat pel Recinte Fira i que han superat els 12.000 de l’any anterior, segons ha assenyalat l’alcalde i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona. 

En el balanç des de l’ens organitzador, l’alcalde ha qualificat també “d’èxit” els monogràfics de motos BMW, cotxes d’època i tractors antics, exposicions que han gaudit d’una bona acollida per part del públic. “No només recuperem xifres d’abans de la pandèmia sinó que les incrementem”, ha afegit el president de l’ens firal. 

El 3r Mercat d’antiquaris ha comptat així mateix amb una molt bona afluència de gent durant la fira. Fruit d’un acord amb l’Associació d’antiquaris i brocanters de Mollerussa, aquest sector ha anat agafant una gran rellevància dins el certamen, cosa que porta a plantejar en dotar-lo d’una identitat pròpia i incorporar-lo al calendari firal, segons ha indicat Solsona.

Comparteix

També t'interessarà